Drive Through! Tuinseizoen geopend!

Drive Through! Tuinseizoen geopend!

Ben je ook zo toe aan het voorjaar?!

Onze parkeerterreinverkoop is elke dag geopend en vrij toegankelijk voor de aanschaf van perkplanten, tuinplanten, potgrond & tuinaarde. Daar hoef je niet voor te reserveren of vooruit te bestellen.
Op zaterdag en zondag kan je zelfs met de auto door de drive-through voor potgrond en tuinaarde dat scheelt een hoop gesjouw!
Ook is onze bloemenshop en het postNL punt zonder afspraak toegankelijk, bij drukte word je gevraagd even buiten te wachten.

Of kom je liever winkelen op afspraak?

Wij kijken ernaar uit om jullie weer in ons tuincentrum te mogen ontvangen vanaf woensdag 3 maart! Vanaf nu kun je een reservering plaatsen om te komen winkelen in ons tuincentrum, maar let op maak er geen funshoppen van, winkel gericht en kom alleen, bij klachten blijf thuis! En reserveer niet voor de onderstaande producten.

Let op, gelieve geen reservering/afspraak te maken voor de volgende artikelen: snijbloemen, perkgoed en grondproducten zoals potgrond & tuinaarde deze producten zijn zonder reservering verkrijgbaar in onze entree of bij onze parkeerterrein verkoop. Wil je trays met frisdrank afhalen? Boek ook hiervoor geen winkelafspraak maar bestel deze dan online op www.detuinwinkelonline.nl dan zetten wij het voor je klaar!

Of winkel in onze webshop: www.detuinwinkelonline.nl